De Pro-user Briljant bike carries De Pro-user Briljant bike carries De Pro-user Briljant bike carries
De Pro-user Briljant bike carries De Pro-user Briljant bike carries De Pro-user Briljant bike carries
De Pro-user Briljant bike carries
0 Reviews | Review toevoegen
De Pro-user Briljant bike carries

Artikelnummer

91533

Verzendkosten

€ 0,00

€ 99,00
€ 89,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De Pro User Briljant is een fietsendrager die geschikt is voor het vervoeren van 2 fietsen. De Briljant heeft een maximaal draagvermogen van 40 kg en is dus geschikt voor het vervoeren van stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes. De fietsen kunt u eenvoudig vast zetten met spanbanden. 

Deze fietsendrager is voorzien van meerdere schuimrubberen accessoires zodat de fietsen goed worden beschermd. Ook krijgt u er een GRATIS draagtas bij. Zo kunt u de Pro User Briljant schoon en veilig opbergen. Wanneer u de fietsendrager niet meer nodig hebt, klapt u de beugel eenvoudig naar beneden. Hierdoor neemt de drager niet te veel ruimte in beslag in de garage.

Zowel 7 en 13-polige aansluiting!
De Pro User Briljant is uitgerust met een 7 en 13-polige stekker aansluiting en is een van de weinigen in zijn soort die over twee stekker aansluitingen beschikt. Door deze functie is de drager geschikt voor nagenoeg alle trekhaken.    

Gemakkelijk te monteren!
Deze fietsendrager is eenvoudig te monteren. Deze montage is universeel en past dus op nagenoeg alle trekhaken. Voor de montage van deze fietsendrager heeft u geen gereedschap nodig. De drager klikt u als ware om de bol van de trekhaak heen en is zo snel en eenvoudig gemonteerd achter op de auto.

 

  1. Eenvoudige montage zonder het gebruik van gereedschap
  2. Inclusief draagtas
  3. Inclusief verlichting en kentekenplaathouder
  4. Goede bescherming door schuimrubberen beschermers
  5. 7 en 13-polige (jaeger) stekker

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.