Gimeg gasdrukregelaar afblaasbeveiliging en manometer 30MBAR combi x 1/4 inch links.
Gimeg gasdrukregelaar afblaasbeveiliging en manometer 30MBAR combi x 1/4 inch links.
0 Reviews | Review toevoegen
Gimeg gasdrukregelaar afblaasbeveiliging en manometer 30MBAR combi x 1/4 inch links.

Artikelnummer

10264

Verzendkosten

€ 7,75

€ 23,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Gimeg gasdrukregelaar afblaasbeveiliging en manometer 30MBAR combi x 1/4 inch links.

Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u dat een gasdrukregelaar niet kan ontbreken aan uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Deze regelaar is voorzien van een afblaasbeveiliging en een manometer. Bij gebruik van gas staat veiligheid altijd voorop.

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

Wanneer u gaat kamperen werkt veel apparatuur op gas. In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is niet geschikt voor uw toestel, aangezien de meeste apparatuur op de camping een werkdruk van 30 of 50 millibar heeft. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze comprimeert de flesdruk in uw gasfles naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van Gimeg zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 30 mbar
  • Doorstroomcapaciteit: 1,5 kg/h
  • Ingangsaansluiting: combi, geschikt op DIN of Shell
  • Uitgangsaansluiting: 1/4 inch
  • Toepassing: geschikt voor voertuigen

Wanneer gebruikt u de gasdrukregelaar met afblaasbeveiliging van Gimeg?

U gebruikt deze ontspanner van Gimeg wanneer u de druk in uw gasfles naar 30 mbar wilt comprimeren. Dankzij de universele ingangsaansluiting is deze regelaar geschikt voor gasflessen met zowel een DIN of een Shell aansluiting. Op de 1/4 inch links uitgangsaansluiting kan een gasslang met schroefaansluiting aangesloten worden. Met de afblaasbeveiliging zorgt deze drukregelaar bij een defect ervoor dat het gas ontsnapt via het afblaasventiel. Zo kan er geen ongemerkt gas uit uw apparaten stromen, waardoor gevaarlijke situaties worden voorkomen. Gebruik hem altijd in een afgesloten, goed geventileerde ruimte en nooit bij een open verbranding of wanneer er een gasfles in de directe omgeving van de aangesloten apparatuur staat. Deze gasregelaar beschikt ook over een manometer, die de flesdruk weergeeft. Het is een geschikt instrument om de gassoort te herkennen en de gasinstallatie op lekkage te controleren.

Met deze gasdrukregelaar van 30 millibar met afblaasbeveiliging sluit u uw gasfles met het grootste gemak aan op uw installatie. Om bij open verbranding gas te gebruiken heeft u een standaard gasregelaar zonder afblaasbeveiliging nodig. Ook deze vindt u in het assortiment van Gimeg.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.