Isabella top organizer

Isabella top organizer
Isabella top organizer
0 Reviews | Review toevoegen

Isabella top organizer

Artikelnummer

1318 

Verzendkosten

€ 6,95 

€ 38,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Isabella TopOrganizer is een handig en flexibel bagagenet dat simpel in elke voortent, luifel of vouwwagen bevestigt kan worden. De organizer kan namelijk aan elke dakligger of dwarsstang gehangen worden; zelfs in de nok van de voortent. Een ideale aanvulling op de traditionele organizers met insteekzakken.

Ideale opbergplek
Het noknet kan maar liefst 5 kg aan spulletjes dragen. Ideaal voor alle accessoires die anders vaak los rondslingeren in de voortent. En er hoeft geen nuttige ruimte te worden opgeofferd. 
Spelletjes, wegenkaarten, tijdschriften, zonnecrème, handdoeken, knuffels, speelgoed; alles kan netjes en binnen handbereik worden opgeborgen.

Buiten bereik van kinderen en ongedierte
Door gebruik te maken van de TopOrganizer blijven etenswaren en spullen buiten het bereik van kleine handjes of ongewenste ongedierte en insecten.

Eenvoudig te bevestigen
Het bagagenet kan aan elke dwarsstang bevestigd worden. In de nok, aan de zijkanten of in de uitbouw. De TopOrganizer hangt aan flexibele haken die aan elke dakstang geklikt kunnen worden.
De riemen van het noknet zijn verstelbaar. Daardoor kan de Isabella TopOrganizer altijd horizontaal worden gehangen. Volledig onafhankelijk van de dakligger.

Stevige constructie
De organizer bestaat uit een stevig net van 100% polyester. De zijkanten en uiteinden zijn dicht en vast. Opvouwbare glasfiberstangen houden het geheel op zijn plaats.
Door een net te gebruiken blijft de inhoud van de organizer goed zichtbaar, ook als het bagagenet in de nok hangt. Ook kunnen vuil en zand zich niet in de organizer ophopen, maar valt dit door de mazen.

Opvouwbaar
Doordat de Isabella TopOrganizer opvouwbaar is kan deze zeer compact worden opgeborgen en vervoerd.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Telefonisch  vanuit Nederland  0165-343489      
vanuit België 0031165343489
of email : shop@tak-caravans.nl