Koperen leiding 8mm 6'8 5mtr.
0 Reviews | Review toevoegen

Koperen leiding 8mm 6'8 5mtr.

Artikelnummer

2978 

Verzendkosten

€ 6,95 

€ 34,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Koperen leiding 8mm 6'8 5mtr.

Gaat u op reis met uw camper, caravan of boot? Dan is een goede en veilige gasinstallatie van groot belang. Hiermee kunt u in alle veiligheid koken, douchen en verwarmen. Met een koperen leiding kunt u een apparaat, zoals een barbecue, aansluiten op uw bestaande gasinstallatie. Denk aan uw veiligheid en laat dit door een deskundige uitvoeren.

Koperen gasleiding van Gimeg

De koperen leiding van Gimeg is geschikt voor het gebruik van gas in campers, caravans en boten. Koperen leidingen mogen alleen aan de binnenkant van het voertuig gebruikt worden. Met deze leiding kunt u een bestaande installatie verlengen voor een externe aansluiting. U buigt hem met behulp van een pijpenbuigtang naar de juiste vorm. Met een diameter van 8 millimeter buitenmaat is deze leiding de meest gebruikte variant.

Belangrijkste kenmerken

  • Diameter: 8 mm
  • Materiaal: koper
  • Lengte: 5 m

Montage van de koperleiding

Het is belangrijk dat de koperen leiding op de juiste manier wordt aangesloten. Dit dient dan ook door een ervaren monteur uitgevoerd te worden. De koperleiding wordt gemonteerd door middel van een knelkoppeling. Let op dat het koper niet te ver gekneld wordt. Het kan hierdoor kapot gaan. Om er zeker van te zijn dat het goed is gegaan dient u de installatie te laten controleren op gaslekken. Het is verplicht om steunbussen te gebruiken bij de installatie. Deze plaatst u aan de binnenkant van de gasleiding, voor extra versteviging. Zorg ervoor dat de koperleiding op genoeg punten vastzit, zodat hij niet te veel gaat trillen en snel broos wordt. Ten slotte: gebruik altijd dezelfde materialen. Koper en staal kunnen niet met elkaar gecombineerd worden.

Kortom, met deze koperen gasleiding breidt u uw gasinstallatie op een veilige manier uit. Laat uw installatie regelmatig controleren om er zeker van te zijn dat deze nog in goede staat is. Zo worden ongelukken voorkomen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
 

De winkel en showroom zijn tot en met 9 februari gesloten.
Heeft u een specifieke vraag over een caravan die hier staat?
Telefonisch en per mail zijn we goed bereikbaar.

Wij laten niemand in de kou staan, gasflessen worden geruild!

Afspraken kunt u weer laten inplannen voor de werkplaats, tijdens onze reguliere openingstijden.
Dinsdag t/m Vrijdag 8:30 tot 17:00 uur
Zaterdag van 9:30 tot 16:00 uur.
Of stuur uw mail naar shop@tak-caravans.nl