Safarica Mango koepeltent dark blue aanbieding

Safarica Mango koepeltent dark blue aanbieding
Safarica Mango koepeltent dark blue aanbieding
0 Reviews | Review toevoegen

Safarica Mango koepeltent dark blue, op=op

Artikelnummer

10067 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 55,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Safarica Mango koepeltent is groot genoeg voor twee personen. De tent is licht in gewicht en makkelijk mee te nemen. Dit model is eenvoudig op te zetten en af te breken.

Voorbouw

De Mango tent heeft een voorbouw met een afmeting van 70 x 170 cm. Deze ruimte is groot genoeg om uw bagage of andere spullen in op te slaan. De voorkant van de tent is voorzien van een voordeur met een raam. Hierdoor komt er voldoende licht in de tent. De voorbouw is voorzien van een PE grondzeil dat ervoor zorgt dat uw spullen droog blijven.

Compacte tent

Deze koepeltent is te gebruiken als bijzettent en is ideaal om te gebruiken als u rondtrekt. De glasfiber stokken zijn eenvoudig aan elkaar vast te maken. Vervolgens maakt u het doek in een handomdraai aan de stokken vast waardoor de tent snel is opgebouwd. Het doek is gemaakt van Honeycomb polyester en heeft een waterkolom van 4000 mm. Hierdoor komt er minder snel water in de tent. De bovenkant van dit model is voorzien van een ventilatievlak waardoor er voldoende frisse lucht in de tent komt. Deze tent heeft een totale afmeting van 295 x 170 cm. Het slaapgedeelte biedt voldoende ruimte aan twee personen en heeft een afmeting van 220 x 160 cm.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Telefonisch  vanuit Nederland  0165-343489      
vanuit België 0031165343489
of email : shop@tak-caravans.nl