TRAVELLIFE BARLETTA TAFEL ULTRA 100 (alleen afhalen)

TRAVELLIFE BARLETTA TAFEL ULTRA 100  (alleen afhalen)
TRAVELLIFE BARLETTA TAFEL ULTRA 100 (alleen afhalen)
0 Review | Review toevoegen
TRAVELLIFE BARLETTA TAFEL ULTRA 100 (alleen afhalen)

Artikelnummer

10343

Verzendkosten

€ 0,00

€ 169,95
€ 152,96
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Op zoek naar een inklapbare campingtafel? Kies dan voor de Travellife Barletta tafel Ultra 100! Deze compacte kampeertafel neem je gemakkelijk overal mee naartoe.  Het weerbestendige Exteriolit tafelblad is tevens gemakkelijk schoon te maken.

Weerbestendige inklapbare campingtafel

Op vakantie of juist een dagje strand. Waar neem jij de Travellife Barletta tafel Ultra mee naartoe? De kampeertafel is compact, inklapbaar en dankzij de stalen tafelpoten erg stevig. Het tafelblad is gemaakt van lichtgewicht Exteriolit: weer-, hitte- én krasbestendig materiaal. Hete pannen kan je dus direct op het tafelblad zetten. Ook hoef jij je geen zorgen te maken over verkleuringen, aangezien het antraciet tafelblad UV-werend is. Tenslotte kan de Barletta Ultra 100 ook bij slecht weer buiten blijven staan. Kortom: een duurzame keus, waardoor je jarenlang plezier hebt van deze kampeertafel. Tevens heeft het tafelblad geen opstaande rand, wat schoonmaken een stuk makkelijker maakt.

Belangrijkste voordelen

  • Exteriolit tafelblad: weer-, hitte- en krasbestendig
  • Zeer gemakkelijk schoon te maken tafelblad
  • Stabilisatievoeten
  • Sterk, lichtgewicht materiaal
  • Smartlock verstelbare tafelpoten: van 66-94 cm
  • Compact en makkelijk in te klappen

Smartlock verstelbare tafelpoten

Erger jij je snel aan een wiebelende campingtafel? Geen zorgen! De onafhankelijk verstelbare tafelpoten met stabilisatievoeten voorkomen dit. Dankzij het Smartlock-systeem zijn de stalen tafelpoten volledig in hoogte verstelbaar van 66 tot 94 centimeter. Door de juiste hoogte te vinden zorg je ervoor dat de tafel zelfs op een onstabiele ondergrond recht staat. Ga je op vakantie of neem je de kampeertafel mee tijdens een dagje uit? Dan profiteer je van een compact formaat en makkelijk in te klappen tafel. Ingeklapt heeft de Barletta Ultra 100 een afmeting van 100 x 68 x 8 cm. De tafel kan tot 50 kg dragen en heeft voldoende plek voor twee tot vier personen.

Kies je voor de Travellife Barletta tafel Ultra 100? Dan kies je voor een compacte en weerbestendige kampeertafel. Klap de tafel uit, verstel de tafelpoten tot de gewenste hoogte en neem plaats. De tafel komt in drie maten, geschikt voor twee tot vier personen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Telefonisch  vanuit Nederland  0165-343489      
vanuit België 0031165343489
of email : shop@tak-caravans.nl