TRAVELLIFE DROOGMOLEN BLACK

TRAVELLIFE DROOGMOLEN BLACK
TRAVELLIFE DROOGMOLEN BLACK
0 Reviews | Review toevoegen
TRAVELLIFE DROOGMOLEN BLACK

Artikelnummer

3026

Verzendkosten

€ 7,75

€ 49,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

TRAVELLIFE DROOGMOLEN BLACK

Ook op vakantie moet er wel eens een wasje gedraaid worden. Gelukkig hangt u de schone was eenvoudig te drogen met deze droogmolen van Travellife. Een standaard en handige draagtas zijn inbegrepen! 

Handige droogmolen voor de camping

De Travellife droogmolen komt goed van pas op uw kampeervakantie. Hij is namelijk licht van gewicht en eenvoudig op te vouwen. U neemt hem dus eenvoudig mee in uw voertuig! De bijgeleverde draagtas maakt dit nog makkelijker. Hoewel hij maar weinig ruimte in beslag neemt, heeft deze handige molen een drooglengte van wel 15 meter. Genoeg plek om al uw kleding netjes op te laten drogen. De wasmolen is erg handig voor de camping, maar kan natuurlijk ook thuis goed gebruikt worden!

Belangrijkste voordelen

  • Hoogte: 158 cm
  • Gewicht: 2,85 kg
  • Standaard en draagtas inbegrepen
  • 15 meter drooglengte

Stevig en gebruiksvriendelijk

De Travellife droogmolen is gemaakt van stevig aluminium. Hierdoor is hij licht van gewicht, maar toch zeer stevig. Hij gaat dan ook jaren mee! De wasmolen is op te zetten met de bijbehorende standaard. Daarnaast is deze droogmolen met behulp van een los verkrijgbare neuswielklem ook aan de dissel van de caravan te installeren. De droogmolen heeft een gebruiksvriendelijk opvouwmechanisme waarmee u hem uitklapt en weer opruimt. De droogmolen is te verkrijgen in mat zwart en aluminium.

De Travellife droogmolen neemt minimale ruimte in beslag, maar heeft een maximale drooglengte. Hij is ideaal om mee op reis te nemen, zodat u ook op vakantie een wasje kunt laten drogen.

 
Breedte (cm) 110
Hoogte (cm) 110
Lengte (cm) 158
Gewicht (kg) 2,85
Materiaal Aluminium
Breedte ingeklapt (cm) 235
Lengte ingeklapt (cm) 81
Hoogte ingeklapt (cm) 16

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Telefonisch  vanuit Nederland  0165-343489      
vanuit België 0031165343489
of email : shop@tak-caravans.nl