MESTIC ESPRESSO MACHINE ME-80

MESTIC ESPRESSO MACHINE ME-80 MESTIC ESPRESSO MACHINE ME-80
MESTIC ESPRESSO MACHINE ME-80 MESTIC ESPRESSO MACHINE ME-80
MESTIC ESPRESSO MACHINE ME-80
0 Review | Review toevoegen
MESTIC ESPRESSO MACHINE ME-80

Artikelnummer

10521

Verzendkosten

€ 0,00

€ 114,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Op de camping genieten van een heerlijke verse espresso? Dat doet u met de espresso machine van Mestic. Binnen de kortste keren staat er een heerlijke koffie voor u klaar.

Enjoy fresh coffee everywhere

Mist u op vakantie stiekem de koffie van thuis? Met deze espresso machine van Mestic hoeft dat niet meer! Deze machine werkt op eenvoudige en compacte cups. Dat betekent geen gedoe met filters en gemalen koffie meer. U hoeft het cupje alleen maar in de machine te plaatsen, het waterreservoir te vullen en op het knopje te drukken! Per kopje koffie kunt u uw favoriete smaak uitkiezen. Daarnaast is het koffievolume van de espresso machine instelbaar, zodat u de koffie volledig naar eigen sterkte en smaak in kunt stellen. De espresso maker onthoudt de instellingen, zodat uw volgende kop net zo goed smaakt als de vorige. Zo geniet u precies zoals u dat wilt van uw koffie.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkt op capsules
  • Geschikt voor 1 kopje
  • Automatisch capsule uitwerpsysteem
  • Instelbaar koffievolume
  • Afneembaar waterreservoir
  • Vermogen: 950 watt

De ideale koffiemachine voor de camping

Ziet u het al voor zich? Heerlijk in het zonnetje wakker worden naast uw camper of caravan met een verse espresso in uw hand? Deze espresso maker van Mestic is ideaal voor de camping, vanwege het lage vermogen van 950 watt. Dat betekent dat u zelfs wanneer u een beperkt aantal ampère tot uw beschikking heeft snel en eenvoudig een lekker bakje koffie kunt zetten. Ook is de machine compact, waardoor hij niet veel ruimte in uw voertuig inneemt. Per keer kunt u één kopje koffie zetten, maar aangezien de espresso snel klaar is, heeft u binnen een paar minuten voor iedereen koffie gezet. Met deze espresso maker maakt u waar u maar wilt een heerlijke espresso klaar.

Ook op vakantie kunt u genieten van de gemakken van thuis. Met deze espresso machine bent u altijd en overal voorzien van een verse espresso. Dat is pas echt genieten!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Telefonisch  vanuit Nederland  0165-343489      
vanuit België 0031165343489
of email : shop@tak-caravans.nl