MESTIC QUARTZ KACHEL MQK-200

MESTIC QUARTZ KACHEL MQK-200
MESTIC QUARTZ KACHEL MQK-200
0 Review | Review toevoegen
MESTIC QUARTZ KACHEL MQK-200

Artikelnummer

4238

Verzendkosten

€ 8,95

€ 22,95
€ 20,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

MESTIC QUARTZ KACHEL MQK-200

Met de Quartz kachel van Mestic zit u er altijd warmpjes bij. Zo heeft u het ook op koude dagen lekker comfortabel en kunt u extra lang genieten op frisse avonden. Deze elektrische kachel verwarmt uw voertuig snel en eenvoudig, zodat u heerlijk van uw vakantie kunt genieten.

Altijd comfortabel warm

Iedere kampeerder kent het wel: sommige avonden op de camping kunnen best fris zijn. Deze kachel zorgt ervoor dat u het toch lekker warm heeft. De quartz kachel heeft twee verwarmingsbuizen die licht en warmte generen. De reflector aan de achterkant zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig verdeeld wordt. Een quartz element is windgevoelig, waardoor de warmte sneller verwaait. De kachel is daarom vooral geschikt voor besloten ruimtes. De Mestic quartz kachel biedt een goede verwarming voor uw voertuig, waardoor u er altijd lekker knus bij zit.

Belangrijkste kenmerken

  • Twee verwarmingsstanden (400W – 800W)
  • Aanraak- en omvalbeveiliging
  • Gewicht: 1 kilo

Veilig en gemakkelijk

Als u deze quartz kachel van Mestic meeneemt op vakantie zult u daar zeker geen spijt van krijgen. Met afmetingen van 15 x 27 x 37 cm is hij zeer compact en hij weegt slechts 1 kilo, zodat u hem gemakkelijk mee kunt nemen. De kachel heeft twee verwarmingsstanden die u kunt instellen tussen de 400W en 800W. Ook heeft de kachel een oscillatiestand die in combinatie met de ingebouwde ventilator zorgt voor een gelijkmatige warmtespreiding. U hoeft zich met deze kachel ook geen zorgen te maken over de veiligheid. Hij is voorzien van aanraak- en omvalbeveiliging waardoor de kachel direct automatisch uitschakelt als hij omvalt of verplaatst wordt. U zorgt dus op een veilige manier voor een aangename temperatuur in uw voertuig!

De kachels van Mestic zijn van hoge kwaliteit en staan voor optimaal gebruikersgemak. Ze zijn veilig, gemakkelijk mee te nemen en warmen de ruimte snel op. Deze kachel mag dan ook niet ontbreken op uw kampeervakantie!

 
Aantal standen 2
Breedte (cm) 15
Hoogte (cm) 37
Lengte (cm) 27
Gewicht (kg) 1
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Oscilatiestand Nee
Aansluitspanning 220-240
Stroomverbruik (A) 3,47
Veiligheidsvoorziening Aanraak- en omvalbeveiliging
Verwarmingsvermogen (W) 800

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Telefonisch  vanuit Nederland  0165-343489      
vanuit België 0031165343489
of email : shop@tak-caravans.nl